Общи условия

[kc_row use_container=“yes“ force=“no“ column_align=“middle“ video_mute=“no“ _id=“530600″][kc_column width=“12/12″ video_mute=“no“ _id=“597182″][kc_column_text _id=“684956″]

Общи условия за използване на уебсайта

Моля, прочетете следните общи условия внимателно, преди да използвате уебсайта sonoffbulgaria.com. Влизането и използването на този уебсайт се считат за приемане на тези условия. Ако не се съгласявате с тях, моля, не продължавайте да използвате уебсайта.

  1. Интелектуална собственост

1.1. Всички съдържание, включително текстове, графики, лога, изображения, видеоклипове и аудиоклипове, които се показват на този уебсайт, са собственост на sonoffbulgaria.com или на трети страни, с които имаме съответните лицензни права. Тези материали са защитени от законите за авторско право и други приложими закони за интелектуална собственост.

1.2. Не е разрешено копирането, възпроизвеждането, модифицирането, разпространението или използването на каквато и да е част от съдържанието на този уебсайт без предварителното писмено съгласие на sonoffbulgaria.com или съответните притежатели на интелектуалната собственост.

  1. Ограничение на отговорността

2.1. Sonoffbulgaria.com не носи отговорност за каквито и да било щети, пряко или косвено причинени от използването или невъзможността за използване на този уебсайт или от информацията, съдържаща се в него. Вие използвате уебсайта на собствена отговорност.

2.2. Sonoffbulgaria.com не гарантира достоверността, пълнотата или актуалността на информацията, предоставена на този уебсайт. Всякаква информация, която разчитате, го правите на ваш риск.

  1. Външни връзки

3.1. Този уебсайт може да съдържа.

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]

Твоята количка
  • No products in the cart.
0